Idéen bag siden

Da jeg blev gravid, blev jeg draget ind i en verden af babytøj – og ikke mindst babyudstyr! – som jeg slet ikke anede fandtes.  Eller jeg vidste jo godt, at der var mange ting man skulle have og mange ting man kunne lokkes til at købe, men det var som om der bare dukkede mere og mere op. Nu hvor vores datter er kommet til verden, kan jeg blot konkludere, at denne verden af babytøj og -udstyr bare bliver større og større. Nybagte forældre må uden tvivl være de nemmeste ofre i verden – især hvis man er førstegangsforældre – for hvem vil ikke gerne det bedste for sit barn? Det er en guldgrube for forretningerne, men en anden ting jeg heldigvis også har opdaget, er alle de rabatter der findes. Eftersom jeg er yderst glad for mottoet ”Hvad der er sparet, er tjent”, er den sidste del lige noget for mig. Og jo mere jeg sparer, jo mere kan jeg købe for (det er så den del, jeg lige skal have overbevist manden om). Før har jeg ikke haft den helt store succes med netshopping, men lige med babyer, der synes jeg faktisk det er 100 gange nemmere at shoppe på nettet: intet stress over om der kommer babygråd fra vognen og man skal ikke stå og rode rundt i bunker af tøj i en butik (som man – eller i hvert fald jeg/min datter – alligevel ikke prøver i butikken), man sidder bare trygt derhjemme og klikker igennem, nemt og overskueligt.

Selvom det – tilsyneladende – ikke er en hemmelighed blandt mødre, at der ofte findes rabatter på tøj, legetøj og udstyr, kan det nemt være en jungle at finde rundt i. Jeg vil derfor lave en oversigt, både til mig selv og til andre interesserede, så man ved hvor man skal lede efter rabatterne. Dem der skal købe barselsgave, dåbsgave eller andre gaver til børn og deres forældre kender ikke denne rabatverden – eller i hvert fald omfanget af den – og jeg håber derfor, at de igennem denne side også vil få adgang til rabatterne.

Jeg vil forsøge at samle alle de rabatter jeg løbende støder på og med tiden kan der måske komme affiliated links, men formålet med siden er, at lave en overskuelig oversigt over hjemmesider og rabatter, hvilket er uafhængigt af, om der er affiliated links eller ej. Så kom ENDELIG med input.

Skriv en kommentar